sevval_5481 hanımlar 7 aylık bebeklerinizin bir gün içinde nasıl besliyor sunuş ayrıntılı yazarmısınız sabah öğle akşam vs neler yediriyorsunuz örnek bir liste istiyorum
Emir_karan sevval_5481 sabah yumurta sarısı nın yarısı onudaaa zorla yiyor zaten.biraz labneee peynir.ara öğünnn yoğurt yedirebilşrsen.sebze çorbası çok seviyor bnm oğlnnn tarhana mercimek öyle
bikerem sevval_5481 sabah: omlet,pankek,avakadolu yumurta labne ya da biskuvili pekmezli yumurta,oglen sebze yemegi ve yogurt,4 gibi tarhana ya da sehriye gibi karbonhidrat agirlikli corba,7 gibi yogurt ve meyve,yatmadan muhallebi,aralarda da meme😁
Synr Sabah: yumurta sarısı,peynir, pekmez,salatalık içi ve ekmek öğle : çorba (bebek tarhana, tavuk sulu çorbalar, yayla şimdilik ) ara öğün meyve genelde muz sevdiği için yoğurt sevmiyor çorba şeklinde veriyorum
Omero21 Synr pekmez i sulandırıp bimı veriyorsunuz bizde yeni başladık ek gıdaya bebeğim alerjik yoğurt yumurta falan veremiyorum pekmezi de vermedim hiç
Dilos01 bikerem kızım da buna benzer öğünler yerdi şimdi disi çıkıyor yemiyor habire meme iciyor 😢asla yemek yediremuyorum ya
bikerem Dilos01 oglum bayagi istahliydi,3 gundur reddediyor,disten mi bilemedim. Gunde 3ana 2 ara ogun yerdi simdi tabaklarin yarisini geri çeviriyor,ishal de. Pek tadi yok 2 3 gündür
Dilos01 bikerem disten olabilir hiç baktınız mi çay kaşığı ile değdirip yada flaşı açıp bakın alt damağına anca oyle görünüyor çizgi gibi bisey oluyor bizimki 1 hafta 10 gün önceden başladı alt 2 dis birden çıkarıyor beyazlaşmış görünüyor ama hiç bisey yemiyor yA umarım geçicidir zayıfladı resmen cocugum üzülüyorum boyle olunca yiyen bi bebekti masallah dis mahvetti bizi 😢
bikerem Dilos01 hic bakmadim,yanj birsey yoktu gorunurde. Diger 2 cocugum da 10 11 aylikken ilk dis cikardiklarindan,bu bebegim de gec cikarir diye bakmadim. Sabah ilk isim o olacak. Hic dis diye dusunmemistim,sicaktandir diyordum. Yavrum ya nasil duzenleri bozuluyor de mi ,kim bilir aciyorfur,ağlıyordur bebeginuzin damaklari
sabinaa Dilos01 benim oglumda o 2 cizgi bir suredir var…ve bi kac gundurde asabi gibi bagiriyor distemi acaba
Dilos01 bikerem aynen sormayın ilk dişleri birde acıyı da bildiğinden ilk kez olunca ters tepki verdi yemedi iştahı kesildi damağı sıcak olduğu icin surekli canı soguk şeyler istiyor kemirmek ısırmak istiyor bizi sırf yesin dige asagi parka indirdim 2 kaşık aldı çıktık yanı düşünün umarım geçer 😢ihmal etmeyin sizde bakın yarın gunduz gözüyle
bikerem Dilos01 sogan karanfil kuru duydunuz mu, cok fayda goren varmis. 1 kuru sogan rendeleyip 10 adetkaranfil ve 3 kasik zeytinyagini karistirip dolapta muhafaza ediyorlarmis, sonra jel gibi soguk soğuk danaga suruluyormus. Belki faydasi olur. Kolayca cikarir insallah yavrularimiz
Dilos01 bikerem insallah çok sağ olun yarın bi deneyim öyleyse tarifinizi 😍dis kasiyiciyi dolaba atıyorum bende soğuduktan sinra onu. Veriyorum kaşımasi ocin hem rahatlatıyor hem de soguk etkisi yaratıyor