Eymen13082020 Kızlar 10 aylik bebegim denize girse sorun olurmu bide güneş kremini ne önerirsiniz bebek icin
Zerr Eymen13082020 Hiç sorun olmaz denizhavuzdan daha temizdir. 50 faktör üzeri koruyucu herhangi bi krem olabilir
Snmtt Eymen13082020 5 aylıkken Eylül sonunda akdenize gittik geçen yıl çok sevdi hiç sorun olmadı. Bence tereddüt etmeyin seveceği varsa her türlü sever alışır zaten. Siveno ya da incia öneririm krem. Biz incia kullandık geçen yıl mineral olduğu için en uygunu o.
Eymen13082020 Miyauw alanyada gircek çok kararsızım bi yandan ürperir sudan korkar diye koymak istemiyorum diğer yandan girsin tanışın nolcak diyorum bilemedim
GoGirl Eymen13082020 hic hatirlayamadim ne kullandim bebekken 6 yil gecti ustunden ama sanirim sebamed diye hatirliyorum sonrasinda nivea da kullandim oglumda pamuk kadar beyazdir hala oyle korudu ama sknti yasamadik bir de yarim kollu mayo ustu alabilirsin bir de sapka tamam
Lina_ Bnde 3 aylıkken koymustum😍ne günlerdi ya bi hafta sonra nasip olursa tekrar gdecz ama bizim deniz tuzlu Dr muz problem yok hatta bebek icn daha iyi demişti
Seymacr Lina_ 3 aylıkken denizle mi tanıştı, bizimde gideceğimiz tarihte 3 aylık oluyor ama korkuyorum
Lina_ Seymacr korkma cnm bisey olmaz ins kizim suyu sevmemisti agladi korktugu icn sonra bi kac kez gittikten sonra alıştı zatn aradn baya zaman geçti şimdi 14 aylik bklm tepkisi nolack 😊 umarım szin bebis alışır korkmaz
Eymen13082020 Snmtt ilk girme anında tepki verirse diye korkuyorum suyu pek sevmiyor maalesef krem için teşekkürler 😘
Gulsahy Eymen13082020 ben de 7 aylık oğlum İçin doktora danıştım. Deniz olur ama havuza kesinlikle sokma dedi. Güneş kremi olarak çok araştırdık. En son mustela aldım. Henüz deneyimlenmedik ama geçen yaz kız kardeşim kızı İçin kullandı. Hiç bişey olmamıştı.