Aselimmmm33 Bebeğim 22 günlük ve sanırsam üşüttü.Burun akıntısı var ve hapşırıyor eczacıya sordum calpol dışında bişey kullanamazsın dedi daha çok küçük dedi .başına gelen var mı?Sütüm onu koruyor mu acaba
Alaz Aselimmmm33 burnunu yıka canım bol bol serum fizyolojkle başka bi ilaçta kullanma ilerlersede dra git daha cok küçük
Deletedmom381 Aselimmmm33 calpole lüzum yok, bol bol emzirin burnuna da serum fizyolojik gifrer damla alın şimdilik kâfi. (Ecz tavsiyesi)
KaSeAy Aselimmmm33 Hiç calpole falan gerek yok ateşi cıkmadıkça vermeyin bol bol emzirin anne sütü antibiyotik gibidir. Bizim de basımıza öyle bişe geldi hastalanacak gibi oldu bol bol emzirdim hiçte bişey olmadı.
fatima Aselimmmm33 2 aylıkken Üşüttü bebeğim.. sürekli şırınga ile ve serum fizyolojik ile Burnunu temizledik geniz doluluğu, burun doluluğu ve boğaz şişkinliği oldu. bunun dışında evine her gün havalandır peteklerin yanıyorsa üstüne islak havlu koy .. Sadece anne sütü aldığı için doktorlar hiçbir ilaç vermedi calpol dışında. eğer emziriyorsan bu süreçte sadece bol bol emzir.. Çok geçmiş olsun 🌺 https://m.youtube.com/watch?v=6kpU5gy7EAk Bu şekilde atlattık
Aselimmmm33 Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dediklerinizi uygulayacam.Bu serum fizyolojik dediğiniz şey saf su mu oluyor
fatima Aselimmmm33 deniz suyu yani tuzlu su.. ben evde kendim hazırlıyorum 👍🏼 1 su bardağı kaynamış ılımış su, 1 çay kaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat her gün burnunu temizliyorum 1 hafta filan gidiyor