Mevaaaa Bebeğim dokuz günlük günde kaç kere çiş yapmalı iki gündür kaka yapmıyor doktora gittik sorun yok işemesse gel dedi içime sinmedi 🤷🏻♀️🤦♀️
cerenduran Mevaaaa valla bana asm hemşiresi günde 8 kere dolu bez değiştiriyor musun diye sorardı hep, ama herkes herkese başka başka sayılar söylüyor. ben de en fazla 6 -7 kez değiştirirdim kilo alımı da iyiydi
Cglfdn Mevaaaa benim oglum 5gundur kaka yapmiyor 😞 cok canim sıkkın. Yapmazsa yarin ilac kullanicaz. Bezde 4-5 diye duymuştum. Aman ben her emzirmeden sonra cis var mi yokmu onu takip ediyorum
Ta1su Mevaaaa 2.5 kilo arası 7.8 bez 3.6 kilo 6.7 bez 4.9 kilo 6bez 7.14 kilo 4.5 bez 11.18 kilo 4.5 bez değişmesi lazımmış canım 😘
Mevaaaa cerenduran kilo alımı azmış bugün kontrole gittik kaka yapmıyor dedim iki gün daha bekle getir dedi arkadaşım da günde yedi sekiz kere yapması lazım diyor
cerenduran Cglfdn ben ne zaman Ayşe Öner in gaz masajını yapsam kaka yapardı bir bakın isterseniz youtube dan
Cglfdn cerenduran denedim. Dogdugundan beri gaz cikarmasi icin ayse onerin masajlarini yapiyorum ama olmadi. 😞😞