Serap0088 Kızlar wee bayb nin emziği içine su alıyor sizdede oluyormu yıkıyorum içi su doluyor su almayan emzik onerirmisiniz
Minnakseven Serap0088 çok normal biz nuk kullanıyoruz o da alıyor.ama bibs almıyor sanırım kaynatmistim ama almamıştı
Srnysl Serap0088 bende wee baby kullaniyordum hem su giriyor su hemde bebeğimin dökülen saçları arasına giriyor du kaynatsam da çıkmıyor su bende full silikon olan emzik aldım kurtuldum o sorundan
AntiFilozof Minnakseven asıl bibs alıyor canım malesef sıkıyorum ben hep yıkadıktan sonra bibs emzik kaynatılmaya uygun bir ürün değil bide kaynatmayın kauçuğun kaynatılması hem sağlıklı değil hem yapısını çabuk bozarsınız
Minnakseven AntiFilozof ilk aldigimda kaynattim hepsini zaten kaynatın yazıyordu.zaten bibsi kullanmıyo nuk’u da sadece emzik temizleyiciyle temizliyorum o da pis bi yere düşerse
Minnakseven AntiFilozof bibste yazdığına emin değilim ama evde 8 tane emzik var ki kullandigimiz da kauçuk kaynatın yazıyordu bibs de yazmiyosa bile ötekilerin içinde kaynamistir