Sedos1995 Hayirli akşamlar kızıma tuvelet eğitimine başladım 2 hafta oldu ara ara poposuna yemek yagi gibi kalıntı oluyo neden olabilir acaba başına gelen varmi
Minimalhanim Sedos1995 çişi olabilir mi tam olarak nasıl bişey kurumuş mu oluyo eğer öyleyse çişi kuruyo olabilir belki
Sedos1995 Ceren12fln 2 gündür kakasını yapcak ondan az az akıyoruz acaba diye düşündüm esimde ishali olcak acaba diyo
Sedos1995 Minimalhanim yok bildiğin salcalı yemek yagı gibi oluyo iç çamaşırı popo arası bezde dikkat etmiyodum pek kakasını yaptığı için degistirip geçiyorum
Mom084 Sedos1995 yani mecbur bekliceniz onuda kayısı yedirin üstüne su icirim bende öyle yapıyorum valla bı yarın kaka testi vericez şimdiden kaysi vermeye başladım ama sıvı akmasi normal bişey değil
Mom084 Sedos1995 Allah’ım ya valla ilk defa duydum yemek yağı gibi demişsiniz bide çok değişik bişey mesela 🙄
BenMathilda Sedos1995 Fitil değilse eğer, kakasını tam yapmıyor olabilir. Veya kaka tutuyordur.. Tuvalet eğitimine başladığınız zamanlarda olabiliyor bu tarz sıkıntılar