htceee98 Dün geceden sabaha kadar olmuş göğsümde ağrı ve sertlik var yaşayan anneler var mı acaba? Geçtiyse nasıl geçirdiniz?Kanser olma durumu var mı acaba
Birkizbiroglan htceee98 emziriyorsanız mastit olabilirsiniz. Genel olarak diğer türlü durumda yumru olması beklenir, Allah korusun tabiki 🤲🏻 göğsünüz taş gibi ve ağrı oluyor ise mastit olur gebelde
Melek_annesi_06 htceee98 emziriyorsan eğer normal canım çünkü süt kanalında tıkanma olabiliyor ilerlerse daha kötü oluyor mastite dönüyor İnşaAllah bişey yoktur bol bol masaj yap sıcak suyla bez ıslat memenin üstüne kat ve yavaş yavaş sağ mümkünse Rabbim şifa versin 🤗🌷
zeynepduha htceee98 sakin olun sıcak duşun altında masaj yapın memenize ve bebeğinizi emzirin özellikle ters emzirme pozisyonuna bakın derim
Zulalhamza htceee98 bebeginizi tersten emzirin futbol topu tutuşu derler bu sekle. Bendede çok olur bide okutun kendinizi😊 nazardan oluyor derler bana
htceee98 zeynepduha sertlik gider mi bana kitle diyen oldu kanser diyen oldu aklim allak bullak geceden sababha kadar oldu
busra_02 htceee98 memeyi emmeid icin süt bezleri göz göz olmustur canım ateş ağrı yaparsa mastit olmuşsundur ama yoksa göğsünü boşaltmaya çalış bende yaşadım ama Allahtan mastite dönmedi
Efdu10 htceee98 mastit olmustur sabah aksam dus ve dusta tarayin beyaz lahanayi cig sekilde dolapta bekletipte sarabilirsiniz cok iyi geliyot o memeyi emzirmeniz gerek gecmesi icin emzirmezseniz dahada artar
Melek_annesi_06 htceee98 hemen geçmiyor malesef ki canım tabi bende bu şekildeydi seni bilemem İnşaAllah senin ki hemen geçer çok ağrın varsa ağrı kesici iç🌹
Bulutbey htceee98 bir sağma makinası edinin. Emilmeyen zamanlarda da sağın ki süt birikmesin. Önlem alınmazsa baya hasta ediyormuş Allah korusun
Cns1903 htceee98 benımde gecen ay olmustu korktum doktora gittim. Bebek tam boşaltmadığı için süt kanalları genıslemil dedi yani süt düğümlenmesi gibi. Bol bol emzirdim geçti şükür
Kagansmother Mastit başlangıcı surekli sıcak kompres sıcak duş ve süt sagimi yap bi kac güne gecer ins