Uraz58 Oglum prematüre 3 ay 22 günlük. Eli sürekli ağzına atıyordu bi baktım beyaz tomurcuk olmuş. Nezaman çıkar tahminen? Ve bukadar erken olması sıkıntı yaratırmı napmam lazım
tostosumm Uraz58 merhabalar benim 37+3 de doğdu benim 2 kız kardeşimde 3 aylıkken çıkardı doktora da götürdü annemle babam bünyesi kuvvetli diye erken çıkarıyor demişlerdi şimdi benim bebiste diş cikarcak gibi 😀
Feyyyzza Uraz58 benim bebegim 3 ay 10 günlük onunda sürekli eli agzında salyası akıyor üc gündür çooookkk huysuz gaz sancısı varmıs gibi aglıyor bizimde diş olabilirmi
Minikannesiii tostosumm geç Çıkaran bebeklerin bünyesi zayıf mı ? Bununla bi alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen genetik
tostosumm Uraz58 vallahi götürün gene isterseniz bizim kontrolümüz yakın diye şuan götürmedim ben daha tam belirginlessin dedim öyle goturcem
tostosumm Minikannesiii yanlış anlaşmayayım doktorun dediği o şekildeydi ben illa bizimkilerinde bünyesi kuvvetli veya geç çıkaranların ki zayıf gibi birşey demedim her iki kardeşimi de götürdüler bünyesi kuvvetli olduğu için erkenden çıkarmaya başlamış dedi iki doktorda farklıydı genetikte olabilir bilmiyorum 🙂
Mirosunannesi Feyyyzza aynı benim bebeğimde 3 ay 9 günlük eller ağızda bide damağı çok kaşındığı için bence bi diş kaşıyıcı ya da temiz elinizle prmağnzla kaşıyınca susuyor hep kaşımak için ağlıyor 😔 kıyamam