tugbaninpenceresi Arkadaşlar merhaba 21 aylık kızım var, alt 4 dişinde siyah siyah lekeler oluştu, çoğu zaman fırçalamama izin vermiyor o yüzden mi oldu böyle bilmiyorum, bu nasıl geçer ne yapmalıyım, çürür diye çok üzülüyorum daha çok erken😔
Hilaliahmer tugbaninpenceresi emziriyor musunuz? Eğer emiyorsa gece emmesine bağlı da olabiliyor. Benim oğlum 33 aylık 2 gün sonra dişleri yapılacak genel anestezi altında dişleri malesef hem çürüyor hem eriyor hızlı şekilde. Belki kan damlası da yapabilir çünkü oğluma çift doz vermiştik sonrasında dişleri kötü olmaya başladı.
tugbaninpenceresi @Hilaliahmer emzirmiyorum, aksine emzirirken hiç yoktu emzirmeyi kestikten sonra oluştu, belki de emzirirken oluşmaya başlamıştı ama fark etmemiştim
Waffle tugbaninpenceresi Genelde dişlerde lekeler uzun süre biberon kullanan bir emzik kullanan bebeklerde meydana geliyor o yüzden sordum
tugbaninpenceresi @Waffle evet ben de anlamadım biz biberon emzik kullanmıyoruz Demir ilacı kullanmıyoruz gece beslemiyoruz, neden böyle olmuş olabilir 😔