Olric11 Avent anti kolik biberon kullanıyorum emziğimiz parçalandı trendyolda emzik uçları çok pahalı biberon ile alsam daha uygun önerebileceğiniz başka bir site varmı
mucizelerin_annesi Olric11 cnm valla bende biberon aldim çok saçma ucu daha pahalı ve şöyle yaptım biriyle su biriyoe mama veriyorum çok mantıklı oldu bence
tospirikannesi Olric11 aventte problem var ben geçen gun ebebek gittim bebeğim 3 aylık oldu ucun degişmedi gerekiyor ama uzun zamandır gelmiyormuş ürün tommy tipe önerdi aldım gayette içiyor
Olric11 tospirikannesi bu gün bende e bebeğe gittim iki hafta sonra gelecek dedi trendyolda 170 180 zaten biberonun kendisi 89 lira bana ucu lazım 2 den 3 e geçmem lazım nolcak bilmiyorum 😫
Olric11 Dtbrc keşke yapmasaydınız 😞 bende yedeğime öyle yaptım üç dört gün sonra ucu yarıldı elimdekinden de oldum
tosbikannesiiii kuzum bebde yenidoğan 125 ml olanı almıştım 2 aylık oldu bebeğim ne zamana kadar kullanabilirim bide her ay ucu değişmesi lazımmmış ama cidden pahalı
Olric11 tosbikannesiiii oğlum 7 aylık bu zamana kadar kullandım arkadaşım kaynatıp kaynatıp benim iki yedeğim vardı maalesef ikiside gitti çok pahalı kendi fikrim her ay değişmeye gerek yok her üç günde bir kaynat tamam bence
mucizelerin_annesi Olric11 yok cnm benimki normal di ama antikolik kullanan arkadaşlarım çok bir fark olmadığını söyledi