Elifadakrt Merhabalar 8 aylık kızıma bugün menenjit aşısının ilk dozunu vurdurduk. Kafesi cok sıcak ates 38.5 civarı. Bu kafa ateşine ne yapabilirim? 5 ml calpol verdim şimdilik. Düşürmezse eğer ne yapabilirim?
Aylilams Elifadakrt geçmiş olsun benim bebeğim 5 aylik olacak 2. Dozunu yapicaz kiloya göre calpol verin
nisaballinannesi Elifadakrt çok geçmiş olsun ılık duş iyi gelmişti 4 saat sonra yine tam kaşık calpol verebilirsin bide bizim doktor aşıdan 3 saat sonra calpol verebilirsin tam ateşi çıkmadan iyi olur demişti her aşısından 3 3.5 saat sonra calpol veriyorum çok çıkmıyo
Seyma_29_ Elifadakrt dünde kızım oldu ilk dozunu eve geldiğimde biraz ateşlendi calpol verdim geçti şükür.
Elifadakrt nisaballinannesi 38.9 a kadar cıktı 5 ml calpol verdik sonrasında hep 37.5 38.5 arası gitti geldi. Soydum kol altina ensesine ilik bezler koydum. Ateşin kafasında olması korkuttu beni sizde de böyle miydi?
Elifadakrt Seyma_29_ rota viruste falan hic bisey olmamıştı bu da belki etkilemez dedim ama perişan etti bizi. Korkuyorum şimdi uyumaya gece ateslenirse diye
nisaballinannesi Elifadakrt evet tüm vucuttaydı ateşi ayakları koltuk altı kafası 2 günde 37.5 38 lerdeydi ateşi
Tokyo Oglum sabaha kadar ateşi olmuştu .calpol verdim.sabaha kadar koltuk altına bez kafasına bez koydum .sabahlamıştım .anlıyorum sizi menejit aşısı ateş yapıyor her bebekte galiba 38 lerde idi sabaha dipçek gibi olmuştu
Gamzedemirtas Elifadakrt baxero menenjit aşısı bizde 2 gün kadar ateş yaptı sadece kafa ateşi oluyor. Duş aldırın üstünü ince giydirin tek zıbın gibi. Bulunduğu odayı bebek odada değilken serinletin pencereyi açıp. Bir de calpol 4 saatte bir vermişsiniz zaten geçmiş olsun. Yakında 3. Dozu olacağız ben de korkuyorum bizde 2 3 gün ateş yaptı bu aşı.
Elifadakrt Gamzedemirtas ben bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Eşim sürekli söyleniyor millet bu aşıyı yaptırmamış biz yaptırıyoruz çocuk ateşleniyor diye 😏 dün 39 a kadar yükseldi zibinla durdu ilik bez koydum kol altlarına calpol de verince düştü cok şükür