Beyazcikolata AVM gibi alt değiştirme yerleri olmayan yerde minnoşların bezini nasıl değiştiriyorsunuz ? 🤔
Silvermom Beyazcikolata bebek arabasında bir kuytu köşede değiştirmişliğim çoktur. Ya da arabanın içerisinde, kumsalda veya çimende de olduğu yerde değiştirdim hep.
Dmt-01 Beyazcikolata mescit tarzı biyer varsa orda değiştirdiğim olmuştu arabada da çok değiştirdim özellikle uzun yola çıktıysak
Uzaymekiii Beyazcikolata bebek arabası araba bi kuytu köşe.. valla nerede bulursam orada aslında milletin gözüne sokmadığım sürece sorun olmaz😂
CemreKerem35 Beyazcikolata oğlum küçükken genelde (mecburen) gezmek için AVM ye giderdik sırf emzirme odası var ve alt değişimi sorun olmuyor diye . Ama bir kuytuda bebek arabasinda da halledilebilir zorunlu durumlarda.
TalyaBade Beyazcikolata avm bebek odasında asla değiştirmem rota ordan çok kapılıyor diye duydum bebek arabası en iyisi
harley Beyazcikolata ben hiç çıkmadım daha bebekle ama çıksaydım bebek arabasına alt açma bezinide alırdım tuvalette bebek arabasına serip değiştirirdim herhalde