Nurer Kızlar ilk dişler ne zaman çıktı bebeğimin 1 aydan beri salyası çok arttı ve eli ağzında sürekli bazen böyle sinirli sinirli ısırıyor birşeyleri huysuzlukda var ama genelde huysuz olduğu için kendileri dişten mi değil mi anlayamıyorum🙄suan 5 aylık
Silvermom Nurer bizim 5 ay 10 günlüktü 🥰 salyalandıysa ve dişleri kaşımak için saldırıyorsa size, çıkması yakın olabilir. Elinizle ön dişleri bir yoklayın kabaran falan var mı acaba?
BaranAlp58 Nurer bizde haftaya 7 aylık olacagız hala tık yok 😅🤦🏼♀️ Umarım bu ay çıkar baya kaşınıyor eli agzında huysuzluk var gece sık uyanmaya başladı
nisaballinannesi Nurer bizimkide öyleydi 5. 6. Ayda bitti salyalar 8 olmak üzereyiz ama hala diş yok çıkarmayada niyeti yok
Silvermom Nurer diş beyaz olarak gözüküyor azıcık, damak patlayacak gibi kabarıyor. Ama salya ve kaşıma kısmı uzun da sürebilir. 4 aylıkken başlamıştı benim bebeğimin salyası. Kaşımaktan çenemi morartmıştı ☺️
pembeninkurku Nurer benim kızımda 5 aylık 3. Ayından beri eli hep ağzında ve sürekli zıbın değiştiriyorum acayip salya çıkarıyor üstü başı salya 😂😂🤦♀️