Meyragul Merhaba sevgili anneler,, Kizim henüz 2 aylik, ve birkac haftadir burnu tikali,doktora götürdüm ve biseyi yok bu aylarda bazi bebeklerde burun tikanmasi normal dedi,tuzlu su yazdi burnuna damlatmam icin, ama geceleyin tikandiginda rahat uyku bile yapamiyor,nekadar surecek bilmiyorum, bu durumdan gecmis anneler lutfen bilgi verirmisiniz..
Gamze0677 Meyragul benim kızımında burnu çok tıkanır serum fizyolojik yapıyoruz bu yüzden sizde deneyin
Emirr Burun tıkanıklığı hiç bir zaman geçmez bebek sümkürmeyi öğrenene kadar serumla açmak gerekir açmazsan ciğerlere kadar inebilir gece gündüz rahat uyuyamaz nefes alamaz ben gece yatmadan sabah uyanınca burnunu açarım açmazsam o gece rahat uyumuyor kendinizden pay biçin sizin burnunuz tıkalı olduğunda ağzınızdan nefes alıyorsunuz bebekler ağızdan nefes almayı bilmezler o yüzden burunlarına dikkat etmek gerekiyor
Aysegulisaa54 Emirr aynen bende arkadaşın dedi herşeye katılıyotum bende sabah kaktım gibi açıyorm akşamda açıyırum rahat uyuyor doktor bebeklerin %90 da oluyor dogalgaz kurutuyor dedi
Meyragul Emirr Korktum simdi. 😔 Ama bana doktor serum fizyoloji onermedi,sadece tuzlu su damlat dedi,onemli bisey yok oyuzden baska bisey veremem dedi