Ayse_54 Kızlar bebeğim 3 ay 8 günlük gündüz kaç saatte 1 uyutmam gerekiyor sizce ilk başlarda kendi uyurdu yanımda uyuya kalırdı ama şimdş destek vermem lazım 2 gündür ayağımda hafif hafif sallıyorum . Sizce kaç saat uyanık kalmalı
Bayezidin_annesi Ayse_54 oglum 3 ay 20 gunluk en fazla 2 yada 2.5 saat uyanik kalabiliyor genelde 1.5 saat sonra uyutma evresine geciyorum Cunku mizirdanmaya basliyor oda saniyesinde uyuyor zaten 4 te yatirdim suan 2 saattir uyuyor
Efy Bence hiç sallamaya alıştırmayın kendi kendine uyuyabiliyorsa bırakın uyusun ben kızımı ana kucağında koyardım yanıma uykusu gelince kendi uyurdu sonra çok zorlanırsınız. O aylarda yanlış hatırlamıyorsam 3 saatte bir uyuyordu
Bayezidin_annesi Ayse_54 cok uzun bi sure bence dalmak icin oglum kolik oldugu icin hamak besikte yatiyor bi yek orada uyuyor koyuyorum 5 dk sallasam uyuyor hemen baska uyutma yontemi dene istersen canim gogsune yatirirp ninni ac dinliyorsa
Ayse_54 Bayezidin_annesi yok yanlış yazmışım yani uyanık olduğu süre 1 , 1,5 saat 😂 salladığımda hemen dalıyor yanş 1 saat uyanık kalıp yorgun hissetmesi normalmş demek istedim
Bayezidin_annesi Ayse_54 olabiliyor canim az uyuduklari zaman 1 saat sonra da uyuyabiliyor benim oglumda oyle 🥰brnim oglum 1.5 saatte bir uyuyor