Eymen_ayaz16 Kizlar bebeğim iki aylık ilk cocugumda sütüm kesildi ve buda öyle göğüslerim bomboş emzirince kızım ısırıyor ne yapmalıyım bol bol su içiyorum faydası yok galiba soğan yemeyede korkuyorum gaz yapar diye bebegim kakasinida zor yapıyor anca fitille kafayı yemek üzereyim yardımcı olun lütfen
Nzlshn Eymen_ayaz16 incir kürü yapabilirsin canım dere otu kara lahana bulgur pilavı hurma bunlar hep süt yapan şeyler bende Ramazan’da yapmıştım ek gıda da aldığı için yeterli gelmişti inşallah bol bol olur canım 🤲🏻🤲🏻
Gamze50 Kuru Incir kaynatip suyunu için.Emziren anneler icin caylar da var bol bol dinlenmeye çalışın.Inslh bebişin rizki cogalir
Gzmkr Bulgur pilavı bende çok işe yaramıştı, bir memede sütüm azken bulgur yediğim gün dolu dolu oluyordu. İsterseniz Bi deneyin ama gaz da yapar, ben yerken kimyon atıyordum :) hemen ardından da kimyon çayı içiyordum.
Mine0ela Memeyi boş diye düşünerek sütüm kesildi demeyin Bebek büyüdükçe emmesi hızlanır ve azalır ve boş görünür ama süt kanallarinda emdikçe gelir .. sık emzirin ve bol su için.. emzirin sürekli
Eymen_ayaz16 Mine0ela emzirince daha çok ağlıyor ağzında baya emiyor sonra gelmeyince çekip kendini itiyor 😔
Nuralice Ben rezene çayı yapar ilidiginda içine bestlak damla katip içiyordum hemen farketmisti bende
Mine0ela Eymen_ayaz16 belirli donemler de bebekler atak geçiriyor. Reddetme tarzında siz bırakmayın benim oğlum 9 aylık bı kez reddetme yaşadık sağ memeyi hala da emmiyor ben çeviriyorum sol verir gibi vermeye çalışıyorum