İyi günler kızlar 🙋🏻♀️
3 buçuk aylık bebekleriniz neler yapıyor, uyku düzenleri nasıl, kilosu&boyu, sizi yoran yönleri sizi mutlu eden anları, genel olarak sorunları nelerdir 👼 sohbet edelim diye açtım postu hem belki ortak noktalarımız olur belki yardımlaşma birbirimize manevi destek oluruz 🥲ben başlayayım
kızım çok huysuz sürekli kucak istiyor gaz problemimiz çok çok fazlaydı bikac gündür düzene giriyor kendisi yapıyor önceden ben müdahale ederdim (masaj, damla,rezene vs) şimdi gaz yönünden biraz rahatlamış durumda, 7.150 kg 62 cm, gunduz maksimum üç uyku yapar oda en fazla bir saat uyur, gece uykusuna bazen 10da bazen 12de geçer gece hiç uyanmadan sabah 8-9 bazen 10a kadar uyur (mırıldandıgında emziriyorum) gündüz aktivite olarak otomatik sallanan ana kucağı var ona koyuyorum en fazla yarım saat duruyor o ara işlerimi hallediyorum sonrasında hep kucağımda ya ağlar ya mırıldanır yatırdığımda kıyamet kopar kendini öne doğru attırıyor kalkmaya çalışıyor bir iki kez karnımda oturttum baktım rahatsız olmuyor denemek için destekleyerek koltukta oturttum gayet mutlu gülüyor😂 yüz üstü yatırıp önüne oyuncak koyuyorum elleriyle onları ittiriyor almaya çalışıyor elleri hep agzında emiyor ve çok salya akıtıyor( diş icin zemin hazırlıyormuş) aklıma gelenler 🥲
Sizde durumlar nasıl 🤭