Gecenaz Kizlar 3 gündür bebeğime yumurta sarisi tarhana ev yoğurdu vermeye başladim sütüm yok emmiyor mamayla besleniyordu tariflerde bebek irmigi yaziyor bilgisi olanlar yazabilir mi normal irmik kullanilmiyor mu bebeklere nerden bulucam bebek irmigini
Elifzbyd Gecenaz merhaba 3 gündür 3 çeşit olması fazla olabilir. 3 gün kuralı ile devam etmeniz daha iyi olacaktır. Bir reaksiyon verip vermeme açısından takipli olmalı. Bebek irmiği daha ince oluyor normalline göre. Bazı marketlerde organik bebek irmikleri bulunuyor. İnternet sitelerinden olup olmadığına bakabilirsiniz.
Semizum Sanırım bebek irmiği farklı canım biraz daha ince sanki. Benim bebeğim de beş aylık bende geçiş planlıyorum. Nasıl olacak bakalım 🤷
Safiyenur_28 Elifzbyd 3 gün kuralı derken yani şöylemi ilk gün sabah öğle akşam tarhana ikinci gün ne vereceksek artık benim ek gıdaya başlamamıza 3 ay var ama bilgileneyim 🥰
Nursing_10 bikerem memnun musunuz ben de bebeğim için düşünüyorum ilerde çalışırken falan çok pratik olur
Oznuryunus bikerem peki irmik ince oluyormuş ya onu biz kendimiz çeksek aynı olurmu taehanayi biz kendimiz yapıyoruz zaten
bozobeydrk Gecenaz 3 gün kuralında tek ürün veriliyor ama birden fazla üründe alerji anlaşılmıyor çünkü.
Aysegul3506 Gecenaz bebek irmiği sadece ince hali kabızlığı yoksa normali de verebilirsiniz. Yada robotta çekin irmiği, bebek irmiği oluyor
Gecenaz Aysegul3506 bilmiyordum teşekkür ederim deniycem içinde farklı şeyler vardır diye düşünmüştüm ben
Gecenaz Safiyenur_28 hayir öyle degil ilk gun cay kasigi ikinci günü tatli kasigi 3 günü yemek kaşığı veriyorsunuz alerjisi yoksa yediği kadar ek gıda her bebeğin yumruğu kadar 100 yada 125 ml geçmeyecek sekilde
Narin9 Safiyenur_28 hayır öyle değil, mesela 3 gün boyunca günde 1 kere en fazla 1 yemek kaşığı kadar aynı şeyi vereceksiniz. İlk önce sebzelerle başlamak tavsiye ediliyor havucu haşlayıp 3 gün vereceksin. Bunları çatalla ezip tattıracaksınız. Ayına göre hangi sebzeler uygunsa o veriliyor.
Ayl07 Hanımlar 3 gün yoğurt verdim bugün sebze devam etmek istiyorum sizce ne vermeliyim, nasıl vermeliyim 🌸
Gecenaz Ayl07 patates yada havuç haslayabilirsin bende çok merak ediyorum sebze olarqk neyle baslamaliyim
Symailay Ayl07 kabakla başlayın bence diğer sebzeler daha tad olarak yoğun olduğu için kabak en sona kalınca yemiyorlar 😂
Ayl07 Gecenaz valla olabilir yani hem heyecanlı hem korkulu bi süreç gibi 😁 bi şey takılır diye çok korkuyorum Allah korusun
Ayl07 Symailay Ayy biz bile zor yiyoruz kabağı😁 peki normal kabak olur d mi illa bal olması gerekiyor mu