Hilalrkmn Nerden vuruluyolr kizlar bide ates ypiyomu bugun saglk ocagi aradi yrin 9 aylik asisi vr diye gtmeden yumurta beyazi yedrdnz mi siz bi yerde oyle okumstm
Ayazege06 Hilalrkmn Koldan yada bacaktan diye biliyorum benim oğlumun da haftaya çarşamba günü 9. Ay aşısı var yumurta beyazını da ilk kez sizden duyuyorum 1 yaşından önce yumurtanın beyazı yasak
Smy16 Hilalrkmn yumurta beyazı 1 yaşından sonra veriliyo diye biliyorum, bizim aşımızı bacagından vurdular ama baska bi arkadaşımınkini koldan vurmuşlar, bizde ateş felan olmadı çok şükür
Mavikelebekkkkkkk Hilalrkmn 9. Ayda hangi asi var acaba bizim takvimimizde 1 yasina kadar asi gorunmuyoda
Ayazege06 Hilalrkmn Yumurtanın beyazı 1 yaşından önce verilmiyor yasak canım sağlığı açısından 1 yaştan önce bal süt yumurta akı yasak doktor sana öyle bisi demez zaten
Ayazege06 Mavikelebekkkkkkk 9. Ayda KKk yani kızamıkçık aşısı var cnm 1 yaşına kadar da yapılabiliyor ama şuan da suriyeliler geldiği için onlardan gelebilcek hastalıklar yüzünden 9. Ayda da yaptırılıyor bende bir hafta sonra yaptircam oğlumun 9.ay aşısını ne olur ne olmaz bağışıklık kazansın diye