[silindi] Merhaba arkadaşlar normalde günü gününe tık diye regl olurdum bir kere gecikti onda da kızıma hamile kaldım zaten. Yine öyle oldu 1 haftalık gecikmem var gebelik testi yaptım ama negatif çıktı başına gelen var mı çok da merak ediyorum. Ne yapsam ?
kubra2608 [silindi] aynı durumdayız benimde 7-8 gün gecikti test yaptım negatif ama hala olmadım da bekliyorum biraz daha olmazsam kan testi vericem
leynanin_pembemantosuu [silindi] bendede aynı şekilde 1 haftalık gecikmem vardı idrar testinde negatifti ama hamilelik belirtilerim vardı kan verdim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🤷🏻♀️
[silindi] BarlasMomm Sağlık ocağı yapar mı? Yakınımda hastane yok. Hiç başıma gelmedi tahmin bile edemiyorum. Öncekinde tık diye çift çizgi çıkmış direk Dr gitmiştik
BarlasMomm [silindi] evet saglik ocagi yapiyor sabah gidip kan verin ögleden sonra ya da aksam üstü cikar sonuc
leynanin_pembemantosuu [silindi] aç tok hiç fark etmiyor gebelik testinde beni kan tuttuğu için birkaç lokma bişey yemiştim ama tam olarak tok da kan verilebilir