Bebeğim 1 Aylık ve kolik. Happy kidsin günlük gelişimle ilgili yazdıklarını okuyorum artık uykusu 15 saate düşer, 2 saat aralıklarla uyanabilir diyor. Bunu okuyunca moralim bozuldu. Benim bebeğim doğdugundan beri günde 15 saat uyumadı. Uykuları yaklaşık 30 dk lık, o da en uzunu. Gündüz hiç uyumuyor gece de toplasam 4 5 saat ama bölünerek uyuyor. Ayakta sallamayı sevmedi, cok aglıyor her denemede, memede uyutmayı denedim, sonunda artık sakız gibi oynuyor, süt bitiyor meme sünger gibi yumusuyor ve yine aglıyor uyumuyor. Acık havada, arabada uyumuyor. 5 emzik denedim, birini sadece 3 5 dk agzında tutuyor sonra atıyor. Kundak denedim, butun gece kollarını cıkarmaya calısmaktan 15 30 dk lık uykular bile haram oldu. Uykusuzluktan iyice sersemleyince pilates topunda hoplarken uyuyor ama Dr de zıplamak bebek için cok tehlikeli dedi, elimi ayagımı kesti. Cay kahve içemiyorum korkumdan onun da olmayan uykusunu keserim diye. Artık dayanamıyorum bazen öfleyerek soylenerek yataktan alıyorum agladıgında ve sonra da cok pişman oluyorum o daha bebek onun elinde değil diye.
Lütfen bana akıl verin neyi yanlıs yapıyorum, ne denemeliyim?
Birr çocuk daha olsa evde bakamazdım sanırım, çok cocuklu anneler nasıl basedıyor, neler yapıyorlar uyutmak için?