Mnk24 Kızlar bebeğim 38 günlük doğduğundan beri sleepy 1 numara kullanıyodum hep sızdırıyordu günde 2-3 kez üst değiştiriyorum molfix aldım bu sefer oda sızdırıyor sorun bende mi acaba ben mi bağlıyamıyorum çıldırcam artık???
Diana2306 Mnk24 canım ben iki kızımada sleepy kullanıyorum bendede ilk zamanlar 2-3 aya kadar oldu çünkü kakaları cıvık olduğu için çıkabiliyor
Aselmila17 Mnk24 sleepy devam et canım hem temiz içerikli bİzde onu kullanıyoruz bizde 37 günlüğüz RABBİME binlerce kez ŞÜKÜRLER olsun AMİN İNŞALLAH RABBİM bezle alakası yok canım sızdırması normal küçük okdukları için sızıyor 🤲🤲🤲
Eselbur Mnk24 bezi bağlarken iç lastiklerini açtır bağladıktan sonra kenarlardan dışa doğru çektir lastikleri ozaman taşmıyor ben bazen gece almayı unutuyorum uyuyor diye 8saat kaldıgı olıyor daha hiç sizdırma yapmadı
Mnk24 Aselmila17 Amin.böyle de çok zor oluyor ama sürekli kıyafet değiştiriyorum ne zaman normale dönerki acaba bu durum
Diana2306 Mnk24 yok canım zamanla düzelir 3 aylık oldu benim küçük kız hava cıvık kaka ama sızdırma olayı bitti diğer kızımda hiç yok 2 yaşına girecek oda
Asel_duru16 Sleppy kullandım hem çok lastik izi yapıyor hemde sızdırıyordu goon aldım lastık izi yapmıyor sızdırmıyor ve altını açtığımda gerçekten kuru oluyor bence deneme paketi alıp deneyin derim