Mervekkc Ne zaman badildamaya başladılar anne baba dede diye bizimki sadece ııı diyo dönmüyor da emeklemiyor da 9 aylık olduk
GoGirl Mervekkc ilk oglum 7 aylikkken babildiyordu bababaa seklinde 2. Oglum 11 aylikken ilk soyledi ama guzel ilerledi simdi 17 aylik bende telaslanmistim ama belli olmuyor hepsi farkli
gozde__ Mervekkc merhaba babildama 4. Ay başlar ama en net ba baa sesleri 7. Ay çıkmaya başlar. Dönme meselesi icin de sanki 9 ay geç gibi geldi bana doktor ne diyor ?
Petitom Mervekkc ya benim aradığın konu ben acele ediyorum galiba ama bebeğim 7 ay 18 günlük bir gün akşama kadar ba ba dedi bir kaç kere de de dedi şimdi hiç bir şey demiyor yemeğe oturuyoruz ııı ıı diyor sadece ben de anne falan dedin diyorum sürekli tekrarlıyorum demiyor küçük ama neredeyse yürüyecek hiç kelime yok 😂 alkış bay bay falan da yapmıyor onları ne zaman yapar
Nefess2020 Mervekkc kızım 7 ay 25 günluk bazen çığlık atar gibi bağırıyor özellikle dişleri kaşindiği zaman 😂 arada da bababa yapiyo cok olmasada . Emeklemiyor hala sadece donuyor durmadan. Bazi bebekler demekki gec babalayip emekliyor takilmamak lazim herhangi bir sağlik sorunu yoksa.
Mom097 Benim oğlum da 8aylik olmak üzere, babildama yok. Bugün geçmiş postlara baktım hatta. Umarım tecrübeli anneler aydınlatır bizi🙃
Babybloom Mervekkc herkesin gelişimi farklı. Bizimki 8 aylıkken her şeyi aynı anda yapmaya başladı. Emekleme, Bi yerden tutunup ayağa kalkma, gel gel yapma, babıldama. 8 aya kadar tık yoktu😁
Nefess2020 Mervekkc endişelenmeyin bence her bebeğin gelişimi hareketleri farklidir. Saglik konusunda da cok sukur sıkıntı yokmus kendinize dert etmeyin zamani gelince zaten hepsini fazlasiyla yapicaklar. Tadını çıkarın derim 😊
Elisamn Mervekkc Herhangi bir problem yok o zaman benimkide ay ay dede del del diyor 10 aylık olacak ondan merak ettim 😊