edsn1 Merhaba hanımlar park yatak kullananlar hangi markayı önerirsiniz,Elele Lucca kullanan var mı ,Kraft calipso nasıl kafam çok karışık bebeğim 8 buçuk aylık lütfen yardım🙏
AND-20 edsn1 kraft daha sağlam oluyo muş ordaki çalışanlar söylemişti iskeleti falan sağlam ama ben sevdim doğduğundan bu yana hep ona yatırıyorum
Sallabas edsn1 e bebekten Baby Plus marka almıştım , 2,5 yaşındalar hala da kullanıyorum . Memnunum ,tavsiye ederim .
sokomel edsn1 ben calipso 2 kullanıyorum. bakarken en kaliteli o gelmişti. memnunum. bebeğim 5 aylıktan beri yatıyor şimdi 15 aylık. bir dönem ben de yattım içinde bebeğimle 🙈 beni de taşıdı. devrilme gibi şeyler oluyormuş bunun öyle bir ihtimali söz konusu değil.
AND-20 edsn1 plain sl yi aldım ben civilden beşiğin trenyoldan kırık gelince mecburen park yatak aldım ama memnun kaldım iyiki almışım kurbanda köye de götürmeyi düşünüyorum
Seyma_29_ edsn1 elele kullanıyorum memnunum. Kraft bakmıştım önce arkadaşımın beşiği kırılınca vazgeçtim.iyiki de elele almışım hem anne yanı olma özelliğinede sahip