Ayseirem 4 ay 10 günlük bebeğim var ara ara kanlı dışkılama yapıyo Ankara’da bilinen iyi bi çocuk gastroenteroloji doktoru bilen var mı?
gamze6855 Ayseirem Kanlı tuvalet alerjiye işarettir canım. O yüzden Ankara’da çocuk alerji doktorlarına gitmeni tavsiye ederim. Özelde Ferhat Çatal ve Hasan Cem Razi hoca. Devlette Sami Ulus çocuk hastanesi
iyikianneyim61 Ayseirem direk gastro. ya gidilmiyor canım alerji doktoruna gitmen gerekiyor sanirim sut urunlerine alerjisi var bizd3 ilk alerji doktoruna gitmiştik uzun sure onunla deval ettik gastro. hic gitmedim onun icin bizdede son zamanlarda diskisinda kan vardi
Zeyzey2019_ Ayseirem kızımın alerjisi geçmese ankaraya Bülent şekerel e muayene ettirmek için gelmeyi düşünüyordum. Gidenlerin hepsi memnun kalmış.
Hidra iyikianneyim61 Merhaba. Alerjisi olduğu bir gıda tespit edilirse ne yapılıyor bilginiz var mı yani gıdayı kesmek mi aralikli vermek mi
Emir123ali Ayseirem sadece sütle olmuyor yumurtaya gluten bunu ancak test yapılarak öğrenebilirsin 4 aylıkken kanından bakılarak çıkmıştı bizim
Gunesbebek Ayseirem çocuk gastroya gidebilirsiniz zaten diyet yapıyomuşsunuz alerjili olduğunu biliyosunuz demek ki. Kanlı dışkılama varsa bağırsak tepkilidir ona da çocuk gastro bakıyor. Çok geçmiş olsun acil şifalar🙏🏻🙏🏻
iyikianneyim61 Hidra merhaba anne sutu aliyorsa bebek anne diyet yapiyor yani neye alerjisi varsa bebegin onu kesiyor hiçbirşekilde tüketmemesi gerekiyor alerjisi geçene kadar kaçak bile oldugu zaman hemen bebekte tepki veriyor
Hidra iyikianneyim61 Teşekkür ederim 🏵️ biz ek gidaya yoğurtla başladık ertesi gün kakasinda mukuslu jelimsi kan vardı . Öyle olunca kestim. Ne kadar süre sonra alerjisi geçmiş olur acaba belli birşey var mi
iyikianneyim61 Hidra yogurtu gozlemleyin bir sure vermeyin sonrq tekrar verin zaman sonra baktınız hala devam ediyor bi alerji doktoruna gidip test yaptirabilirsiniz suresi belli olmuyor benim kizimda 2 aylikken başlamıştı 6. ayımızda bitmisti