Mavismila Anne4 ben süt verdikten yarım saat 45 dk sonra veriyorum tok da olmayacak aç da olmayacak yani ortası olacak ve kilo basına bir damla veriliyor mesela 7 kiloysa 7 damla
Mavismila Anne4 sabah beslendikten sınra veriyorum gerçi farketmiyor ama kendimce sabah verilmesini daha iyi buluyorum
Eymenduygy Anne4 sabah aç karnına veriyorum. Kusan bi bebek ise doktorumuz aç ver dedi. Reflü olduğu için aç veriyorum kg basına 1 damla olacak şekilde
Buse60 Anne4 sidefer kabızlık yapmiyor mu canm ben bestiron kullanıyorum hiç bisey yapmıyor paraben içermiyor özellikle ona dikkat ettim
Buse60 Anne4 ben doktoruma sordum yapar dedi o yüzden ben bestiron aldm paraben içermiyor bestironu tavsiye ederim araştırın isterseniz
Nlyckmk Anne4 merhaba bize doktorumuz sideferi kullanırken süt veya mamadan 1 saat sonra vermemizi söylemişti.
Nlyckmk Merveliz54 gerçekten bu doktorların ne dedigi belli degil herkesin başka başk düşünceleri var biz 7-8 ay bu şekilde kullandık daha sonra ocean kan ilacına geçtik inşallah yanlış kullanmamışımdır bunca ay..
Merveliz54 Nlyckmk Nlyckmk oluyomuş canım internetten araştırdım iki türlü de uygunmuş yemekten 1 saat önce ve ya 1 saat sonra kullanılır diyor