Mom987 2 3 yaş çocuklarınızın bununla çok iyi oyalanıyor dediği puzzle önerilerinizi bekliyorum 😊 Uygun fiyatlı olursa sevinirim ❤️
Balkizlarim Mom987 az olan sevdiği cizgifilm karakteri olabilir hayvan çiçek olabilir sonradan çoğaltılır benim ortanca kızım öyle yaptık şuan 100 puzzledayiz elisali 🌸😍🤗
Adanurymn Mom987 3 yas yaziyor kutunun ustunde bize hediye geldi rafadan tayfanin gobekli tepe kup puzzle ben cok begendim daha bebegim kucuk oldugu icin kullanamıyoruz ama bence guzel 😂
Kadermustfa Ben oğlum için 50 TL’ye hayvan figürlü aldım ama beceremiyor sadece gördüğü hayvan seslerini çıkarıyor
Haticelif Mom987 😂😂 canım fishwr price’ın puzzlları çok iyi bi kutu içerisinde 2’li 4’lü ve çoklu olan modelleri var, kartonları kalın eğilip bükülme yapmıyor, resimleri de oldukça canlı tonda
sedaykn Mom987 2 yaşında kızım Carioca 8+1 puzzle almıştım onu seviyor. Orchard’ınkiler güzel oluyor onları da severek yapıyor. CA Games Gezegenler ve Dünyamız yer için olanı var bi de büyük. Onu henüz tek başına yapamıyor ama birlikte yapıyoruz.
Ayazhan-1302 Mom987 bnm oğlumda 27 aylık hiç sevmiyor puzzle zorla yaptırıyorum bisürü aldım tamamlama şeklinde 2 li 3 lü degisik çekimler 4 parçacılar fln yok .ama şekiller var karevucgen fln onu seviyor bi
Adanurymn Mom987 birde diytoy baby marka imis baby puzzel 1+ gosteriyor deniz canlilari onun 2 3 yas olani da vardir belki canlilarin 2 3 parca olarak birleştirmeli
Adanurymn Mom987 valla smdi 3 yasindakiler yapabilir bence ya 😂 bize gore kolayda cevremde 3 yas olupta yakindan gözlediğim biri hic olmadi siz bakin internetten anlarsiniz zaten
Tnshmszynp Mom987 a101den aldık geçen gün iki tane biri 8-9parcalık biri iki parçalık içinde 32tane var çok kolay güzel egtıcı fısher price hemde genelde ben puzzle ları takip ediyorum marketlere gelen daha güzel. Kızıma taa ne zaman aldık bimden 10 tane hatvan figürlü yerine koyuyorsun hayvanları 10tl ye ve aşırı güzel 22aylık 10-11ıncı ayından beri oynuyor hala elinde en çok da onla oynuyor
Arya2019 Tnshmszynp evet bizde onları kullaniyoruz cok memnun kaldık hayvanlar ve meyveler farkli serileride vardi almadigima pişmanım bu teklilerden sonra parcalilari daha iyi yapiyorlar
Mom987 Tnshmszynp Evet aslında takıp etmek gerek bazen kaçırıyodum. Hayvan figürlü dediğiniz şu kalın hayvan tarzı bultaklar bar onlardan mi?