eliztossmom Merhabalar. Kızım çok geç diş çıkardı 18 aylıkken ilk dişi çıktı 1-2 ay içinde 2. Diş doktoru d vitaminine baktı normal dedi. Ama 23 aylık oldu 3. Diş yok bunu yaşayan var mı ? Tekrar hastaneye gitmeli miyim :S
acemi_ana eliztossmom benim oğlum da 10 aylıkken çıkardı ilk dişini 16 aylık 6 tane dişi var bnde merak ediyorum hâlâ neden çıkmıyor diye 😏
eliztossmom Sevda6767 ben kendi diş doktoruma da durumu anlattım. Normal karşıladı endişeleniyorum :S teşekkür ederim ya
eliztossmom Mommysharkdoodoodoodoo ya teşekkür ederim. Götürdüm belirttiğim gibi. Tekrar götürücem sanırım.
Mommysharkdoodoodoodoo eliztossmom yine de emin olmak için baktırın tabi şimdi işin kötü tarafı hepsi birden çıkmaya başlar o da çok zorluk çıkarır 🥺
eliztossmom acemi_ana ya yine maşallah iyi çıkmış sizin 6 tane. Doktor bana 3 yaşa kadar süren bir süreç diş çıkarma dedi. Bekleyin dedi. Bu pandemide çocugu gezdirmeyin doktor doktor dedi.
Whiterose Bilgim yok, tekrar doktora götürmenizde fayda var gibi, belki aynı sorunu yaşayan vardır üstte kalsın diye yazdım
acemi_ana eliztossmom 3 yaş mı?? çiğnemeyi bilmiyor oğlum ağzına verdiğimde öyle aman aman çiğneyip de yemiyor sizinkisi nasıl ☺️
eliztossmom Mommysharkdoodoodoodoo biliyo musunuz çıksında artık şu endişem bitsinde diye düşünüyorum :S
Mommysharkdoodoodoodoo eliztossmom çıksa dert çıkmasa bir dert benim oğlumun 16 diş var en arka azılar geliyor çok yıpratıcı bir süreç inşallah inci gibi dişleri olur bebeğinizin
eliztossmom acemi_ana İyi aslında çiğnemesi. 2 diş sadece düşünsenize 😁 bazen et tavuk verdiğimde ısıranadıgı için atıyo çok üzülüyorum hep minik minik parçalayıp veriyorum
eliztossmom acemi_ana evet 3 yaşına kadar sürermiş dişlerin tamamlanması bazı bebekler erken bazı bebekler geç.. Altında başka hastalık yok ona dua edin dedi kan tahlili yaptık d vitaminine falan baktık
Adilee @eliztossmom bizde 22 aylığız 16 tane dişimiz çıktı ama çıkmaması da 3 yaşına kadar problem değilmiş