Ayferklc Kızlar çocugum alerjik bebek süt ürünleri yumurta dana eti yemiyorum ama dün çilek yedim bugün kaka da kan gördüm çilekten olabilir mi diye düşünüyorum. Kaçak yapmıyorum çok bunaldım bu alerji illetinden 🤦
Melek-k Ayferklc 1 yaş aralığında çilek yasaklı gıdalar arasında yer alıyor, çocuğunuz 1 yaşından büyük mü küçük mü? Küçük ise bu sebepten olmuştur
Agg0207 Ayferklc cilek ve domates cok alerjen besinler zaten cilek alerji yapmistr benim kizim 2 bucuk basinda alerjiyle buyudu oda cilekte alerji yapiyor mesela cok yiyince hemen pisik oluyor
Agg0207 Ayferklc canim sabrer bir bucuk yas civari geciyir genelde 16 aylikken gecti kizimin sut alerjisi ve kuruyemis alerjisi
Juliet2021 Ayferklc çok çilek yemiştim ertesi gün bebeğimin kakasında kan gördüm. Ben de çilekten şüphelendim iki üç kakadan sonra düzeldi gaita testi yaptırdık kan yoktu çok şükür bir de mukuslu benim bebeğimn kakası dahada tetikledi
Silvermom Ayferklc 31 yaşındayım hala çileğe alerjim var 😢 korkumdan oğluma yediremedim hala. 22 aylık.