arasbek Arkadaşlar 26 aylık oğlum var yemeği zor yiyoruz yani kahvaltı çorba yine öyle de böyle de yiyoruz ama 1 haftadır akşam yemeği yemek istemiyor 4-5 saat de geçse istemiyor bu durumu yaşayan var mı?
Umutegem arasbek bizde 28 ayligiz bazen oglumda yemiyor cocuklar ters soleyince yiyolar mesela oglum bunu yeme tamm mi yeme diyorum gulerek oda geliyor yiyo. Bazen yemiyor bazende mecburrn cizgifilm izlerken yiyo. 2 ay once memeyi biraktik
Babe arasbek Benim kizim da 29 aylik arada yemiyor aksamlari.Gecen gun sadece yogurt yiyip uyudu.Süt asla sevmiyor.Emzirme islerimiz zaten bitti.Devam sutu vs.de yok.O sekilde uyudu..
arasbek Umutegem onu ben de denedim ama bi iki kaşık alıyor sonra almıyor 🤦♀️ Biz de meme yok bi sabah bi de yatarken devam sütü içiyoruz 🤷♀️
Umutegem arasbek yemek yedirirken bazen deliriyorum yemiyor ac kaliyor die ama agzinin tadina gore bisey varsa hooop yio ama yemege gelince hic yemesemde olur hesabi
arasbek Umutegem aynen valla bizde öyleyiz dün oturdum ağladım sinirden artık napcz böyle bilmiyorum ya
Kagansmother Ay bu iki yaşındaki bebeler niye böyle yaa şimdiden korkmaya başladım kuzenimin bebegide 26 aylik kaşık kadar kalmış surati sadece meyve yiyor