Sehererkul Merhaba kızlar bebegimin alerjisi çıktı maalesef süt ürünleri domates et yumurta zeytine bile var salamura oldugu için ne yicegimi sapıttı sizler neler yiyorsunuz kahvaltıda bile yicek bişi bulamıyorum.
ElizYa Sehererkul ben bal patates yeşillik yiyorum zeytinyağı yasak değilse ama yasak olabilir zaytin niye yasak off zor yaa ek vitamin al
Agg0207 Sehererkul mutlaka kalsiyum takviyesi almaşısın süt ürünlerinede alerjisi varsa canm ben solgarın kalsiyum be d vitamini takviyesini kullanıyorum
OgrtmnZz Sehererkul canım bizde de var alerji süt ürünleri yumurta domatese.ben tahin pekmez zeytin ve bal yiyorum.bir de hurma yiyorum sık sık.çok güzel bir besin takviye eder diye düşünüyorum diğer alamadığımız açıkları
Sehererkul ElizYa alıyorum dün başladım elim ayagım kesildi vitamin şart ya her sabahta patates salatalık aynı şeyler napçagımı sapıttım reçel yiyebilioruz dimi
Sehererkul ElizYa yüzünde döküntü oluşmaya basladı vücudunda kızarıklık lar mukuslu kaka gece uykuya dalamama Kan Ve deri testi yapıldı