senansmom Merhaba hanımlar♥️ bebeğim 8 ay 24 günlük. 10 gün öncesine kadar geceleri 1-2 kez uyanır daha sonra uyurdu. Şimdi ama saat başı uyanmağa başladı. Tam hah uyudu artık, ben de uyuyayım diyorum yeniden kalkıyor. Neden yaniiii?
kerimannesi senansmom valla 4 ayligiz bixde ayni maf oldum artik artik gunleri sayiyorum biran once büyüsün diye
Eyburnus senansmom diş çıkartma döneminde olabilir mi ? Bizde 8 ay 3 günlüğüz oğlumun bütün huyu suyu değişti bir kaç gündür diş etleri çok şişmiş muhtemelen diştendir diye düşündüm huzursuzluğu sizde de aynı problem olabilir mi sıcaklar da başladı
dehsetulvahset senansmom bizde tam 9 ayligiz hem uyku sorunu var hem yaptgim hicbirseyi yemiyo… bu yerde okumuştum gunduz yeterli proteini almayip doymayan çocuk gece de sk uyanir die bende birsey yemedigi icin ona bagladim sonra aksam yatmadan meyveli yogurt veriyorum bir tek onu yiyo koca gun baska birsey yok birkac gundur 3-4 kere uyaniyo demekki aciktan uyaniyo dedim sana da tavsiyem belki ise yarar canm dene
senansmom Eyburnus canım alt üst olarak 4 dişi çıktı 8 ayın başında 🙁 dişden olduğunu sanmıyorum o yüzden
senansmom dehsetulvahset ben de öyle bir şey okudum ama yemesi de gayet güzel anlam veremiyorum canım 🙁
dehsetulvahset senansmom distr o zaman inan benimki de yaklasik iki haftadr oyleydi oluyorum uykusuzluktan artik sinirli ve gergin geziyorum evde elimde olmadan yarim saate bir kalkiyo bazen saat basi cildiriyorum bende bi de.millet demez mi benim ki bur kere kalkuyo die iyice cildirirdim
Ankakusu35 senansmom ah ahhhh iki aydır öyleyiz üç dört gündür düzeldi diyodum gece bir iki defa kalkıyodu iki gecedir yine aynı abartmıyorum kurulu saat gibi saat başı kalkıyor yakında bizde 9 aylık olucaz
Hippbebesi By by night denediniz mi ben her gece uyumadan yarım tatlı kaşığı veriyorum rahat uyuyor diş dönemindeyiz