Minikuzu 17 aylık bebeğim var ve aşırı meme bağımlısı oldu artık emzirmekten nefret ediyorum ağlıyorum Allaha dua ediyorum sütüm kesilsin emmeyi bıraksın diye. Çok yoruldum yıprandım artık gece uyumuyor sabaha kadar memenin önünde aç değil eminim artık huy edinmiş. Bıktım usandım nasıl bıraktırmam gerek hiç bilmiyorum tecrübesizim bana yardımcı olur musunuz çok kararlıyım emzirmek istemiyorum artık ☹️
Zelisblt Minikuzu merhaba canım, kızım 16 aylık oda aşırı bağımlı oldu 1 2 haftadır özellikle gündüzleri. Geceleri de öyleydi ve emerek uyuyordu bunun için önce emzirerek uyumayı bıraktım ve gece kalkmaları bitti.
Yasemin38 Minikuzu 3 4 gece uykuda bebek tam uyanık değilken verebilirsiniz. Biberon kullanıyorsanız gündüzleri onunla geçirin
Minikuzu reisbaby dün denedim ama gece istedi yine verdim. Azaltarak mı bıraktırayım ya da bi defada mı onu bilmiyorum işte
Minikuzu Zelisblt krize giriyor ağlıyor. Ve ayağımda sallayarak uyutuyorum memede iyice gözleri kapandıktan sonra ayağa alıyorum. Yoksa direniyor ayağımda direk sallayınca
Nurse42 Minikuzu Benimle aynı şeyi yaşadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim tekim zannaediyordum ayağıma alınca gözü kapalı bağırır kendini geriye atar diretir uyan oğlum tamam aç gözünü derim meme vermemek için ama mümkün değil sakinlemez memeyi ver uyanacaksa uyanır uyuyscaksa uyur sonra ayağıma alırım ha tabi ayakta sallarken bile yarım saatte 15 dakka da bir memeye alıp sakinleştirmem lazım uzun süre uyuması için
Minikuzu Yasemin38 uyumuyor ki inanın saatte bir kalkıyor ve tak uykuya dalmadan bida uyanıyor. Çalışıyorum ve bu şekilde çok yıpranıyorum
Yasemin38 Minikuzu zor bir süreç anlayabiliyorum sizi😒sabır meselesi. Biberon kullanıyorsa işiniz biraz daha kolay olur. Gündüzleri göğsünüze siyah bant yapıştırın 🤭 gece uykusunda emzirin
Arel19 Kurtuluş emzik emzik vereceksiniz 18 ay emzikler var tum gece agzında uyuyacak benım kızım 1,5 yaşında 11 ay emdi kendi bıraktı emzikle uyuyor gece hiç uyanmaz dr larda söyluyor bunu onunki alışkanlık çünkü
Nurse42 Nurse42 Ve asla emzik aldıramıyorum biberon tutmuyor midesini bulandırıyo bunları verince mamayı bile kaşıkla iciriyorum zorla döke saça
Minikuzu Nurse42 vallahi çok yıprandım nefret ediyorum emzirmekten ne yapacağım nasıl yapacağım hiç bilmiyorum