Deletedmom5151 Bu a101 bim şok da buçukta satılan börekler falan var onlardan hiç denemedim bebek görmeye gelen çok oluyor fazla çeşit yapamıyorum 1 çeşitte hazır alayim diyorum o böbreklerden sürekli kullanıp memnun kaldığınız biri varmı acaba
giz Deletedmom5151 sokdan dondurulmus borek aliyoruz biz cokda memnunum ben gayet guzel oluyor. Su boregi falanda var hele ona ayri bayiliyorum denemenizi tavsiye edermm 😊
Adelimmm Deletedmom5151 bim olandan denedim böyle aynı tepsisiyle pişiriyorsun zaten yuvarlak büyük gül böreği gıbı çok güzel bazen eve bile alıp akşam yemeği olarak yapıyorum
babygirlandmom Diğerlerini bilmem ama sigara böreğini hiç tercih etmeyin derim içleri hiç yok denecek kadar az onun yerine evde kendiniz sarıp buzluga atabilirsiniz😊
Thesra Deletedmom5151 Evet güzeller ama şöyle fırına koyarken kesinlikle üstlerine tereyağ eklemesi yapın o zaman çok iyi oluyorlar😌
Janss Deletedmom5151 Peynirli yepsi böreği 👍🏻 Fiyatına göre muazzam lezzetli , ben çok beğendim yani ☺️ Kendi kabıyla beraber pişiriyorsunuz fırında . Üstüne biraz süt/yağ karıştırıp sürerseniz yumuşacık olur . Diğer türlü kuruyor .
Deletedmom5151 Burcu60 tepsi böreğini ordan alır almaz sürüyormuşuz fırına üzerine ekleme yapmama gerek varmı tereyağı falan bide dönmüş olmuyor mu orda çözüp arıyorum demi
Sibellaa Deletedmom5151 a101 de gouda peynirli börek var üstü susamlı nefista marka onu çok beğeniyoruz. Yaklaşık 15 tl diye hatırlıyorum.
[silindi] Deletedmom5151 şokun peynirlisini alıyorum genellikle hem udak olanları hem tepsi olanını ikisi de nefis. ben bebek görmeye gelenlere hep yaptım
suzinakpesrev Deletedmom5151 selam! Borek degil ama bimde peynirlerin oldugu sogutucuda osmanoglu pastalari var . Cikolatali ve profiterollu. 9 lira. Ben evden onu hic eksik etmedim. Iki gunde bir aldim surekli. Cok ise yariyor cayin yaninda . Mutlaka alin.