Mduygum Herkese merhaba 2 ay 22 gunluk oglum var 7 kg 64 cm oglum bu gunlerde biraz agirlastigi icin kucagimda tasimakta gucluk cekiyordum disari cikarken pusetli bebek arabasini kullaniyorum ama evdeyken pusetinde 5 dakikadan fazla durunca miz mizlanmaya basliyo esim dun aksam kraft marka kanguru almis Kullanan arkadaslar varsa hem markanin kullanabilirligini oneri olarak hemde oglumu simdi tasiyabilir miyim bir sakincasi var mi paylasabilir misiniz? Tesekkurler.
Sekerlik14 Mduygum doktor bize 6 aya kadar kanguru da oturmakta yasak dedi. Sling kullananlar var ama
Yagizmomms Canm benim oğlumda 4 aylık bende bakkala , markete giderken kullanmak için ergonomik kanguru aldm . Ama oğlum 9 kilo ve 5 dakikadan sonra belim kopuyor. Kanguruda 6 kilodan sonra olan bebekelr biraz zor taşınıyor maalesef . Senin bebiste masalh kilolu sende bidahaki ay tasiyamiycaksn. Ben iade verdim maalesef.
Mduygum Yagizmomms zaten bebegi tasiyamadigim icin almisti esim yine de tasiyamayacaksam tabiki iade ederim tesekkur ederim
Yagizmomms Mduygum Rica ederim maalesef taşınmıyorlar, öbür türlü kollarimz ağırıyor ama kanguruylada insann beli kopuyor 😞