papatyasevdalisiii 10 aylık oğlum emekleme pozisyonunda hızlı birşekilde ileri geri hareket ediyor böle durumla karlılaşan var mı bu arada emekliyor??
HSena papatyasevdalisiii Kızım emeklemeye başlamadan önce yapıyotdu bu hareketi emeklemeye hazırlık olarak gördüm ben hep şimdi emekliyor çok nadiren yapıyor
Petitom papatyasevdalisiii canım benim bebeğim 6 aylıkken emekledi onun öncesinde de emekleme pozisyonunu alıp ileti geri yapıyordu sonra da hep geri geri geliyordu sonradan ileri doğru gitti ama değişik gidiyordu tek bacağını havaya doğru kaldırıp atıyordu sonradan düzeltti keşfediyorlar kendilerine göre onunla ilgili olduğunu düşünüyorum doktora sorun ama bir süre sonra değiştirir
Annis-ogul 9 ayligiz cnm daha emeklemiyor 😀ama otururken hızlı şekilde kafasını koltuğa vuruyor ileri geri yapiyor oturarak
3children1mom Annis-ogul Sallıyor kendini dimi 😅 Dikkat et aman, alışkanlık yapıyor. 8 yaşında kızım hala o şekilde sallanıyor. 😆
Annis-ogul papatyasevdalisiii bilmyorum vala cnm ama hareket ettikçe onu benimsiyor olabilirler .bu hafta doktora gidince sorcam
Annis-ogul papatyasevdalisiii tmm cnm unutmam insallah yazarım sende hatirlarsan en geç 7 sinde yazarsın bana haberlesiriz
Deletedmom0099 benim kızım 11 aylık, 2 aydır emekliyor ama son 3-4 gündür aynı öyle ileri geri hareket yapıyo, bende çözemedim ama sıkıntılı bişey olacağını sanmıyorum. bişeyi keşfedince sürekli onu yapıyolar çünkü
Dilekdefne21 papatyasevdalisiii Çok evham yapmışsinız bebeginize söyleyin bu hareketin bana çok anlamsız geldi bunu yapmanı istemiyorum diye 🙄 bebek bu hanımefendi yeni yeni öğreniyorlar keşfediyorlar gayet normal
Twinsmomee Benim kızlarımda yaptı aynı hareketi, gördüğüm çoğu çocuk yapıyor normal bir şey bence keşfetmeye ve güçlenmeye çalışıyor olabilir yürüyorlar ama arada hala emekleme pozisyonuna gelince yapıyor ikiside