Sehnaz İyi günler kızlar süt artırıcı olarakbrezene attardan aldım 2 aylık bebeğim var emziriyorum bı günde ne kadar kullanmak gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Karanbuse11 Sehnaz ben kimyonla karıştırıp demliyorum hem gazıda alıyo sabah ve akşam toplam 2 fincan içiyorum
Elifhakan12 Sehnaz ben bir günde 2 kere içiyordum sabah ve akşam 1 su bardağıyla çoktan işime yaradı hem gazı için hemde sütüm arttı
Annepandaa Sehnaz süt için maden suyu da çok etkili. Kendimden biliyorum. Maden suyu içriğim günün gecesi gögüslerim taşıyor.
Sehnaz Elifhakan12 Nasıl yapılışı peki attarcı dedi diğer bitki çayları gibi değil kaynayan suyun içine atılıyormus
Elifhakan12 Sehnaz 1 su bardağı suyu kaynatıyordum sonra içine 1 yemek kaşığı rezeneyi döküp 10 dakika bekletip süzüp içiyordum
Annepandaa Sehnaz bebeğim zaten gazlı gaz damlası veriyorum gün içinde 2 kerede yarım çay kaşığı kimyon yutuo su içiyorum ğzerine. Akstra birgaz veya rahatsızlık hiç olmadı. İsterseniz gazı gitsin diye açıp bekletip sonra tüketebilirsiniz.
ikizleriim Bilinenin aksine rezeneyi genotoksik olduğu yani bölünme büyüme dönemindeki genlere zararlı olduğu için kullanmamak gerekiyor ve uzun vadede süt üretimini de azalttığını duymuştum
TalentedMom Sehnaz evetkaynae suyun içine atın frençpestte birkaçdakşka demleyin sakinleştirici özelliği de var