Angel35 Merhabalar kızım 2 aylık oldu bu hafta ama aşırı huzursuzlaştı geceleri bir türlü derin uykuya geçemiyor durup dururken ağlamaya başlıyor kucağıma alınca sakinleşiyor hep bir huzursuzluğu var acaba 8. Hafta atağımı
Metonunannesi Angel35 büyük ihtimal öyledir benim bebeğimde 8. Haftasında huzursuzdu uykuya dalamiyirdu allahtanki sadece 2 gün sürdü ama 1 günü çok lanetti tüm gün çığlık atti
Teemo07 Angel35 oglum 3 haftadır bu şekilde. Sanırım 5.ve 8. Hafta ataklarını kombo yaptık. Bugun 4 saat aralıksız ağladı ve hiç uyumadı. Bilmiyorum ne kadar böyle devam edecek. Ses falan kalmadı yine. Haftaya 2 aylık olacak
Demiralpinannesii Angel35 benim bebeğim de 9. Haftada aynı şeyler bizde de var ataktan mı neyden bilmiyorum. Zaten gazlı bi bebek ama enazından uyurdu. İki gündür uyku da yok. Neyden oluyor acaba sureklı ağlama modunda
Angel35 Demiralpinannesii 8. Hafta atağına bağladım ben çünkü çok sakin bir bebeğim var maşallah uykusu çok iyidir normalde en az 3-4 saat uyur yatınca ama nedense yarım saat bile uyuyamıyor ne gece ne gündüz birde durduk yere çığlıklar allahtan öyle uzun uzun saatlerce aglamıyor kucagıma alınca sakinleşiyor huzursuz olduğu zamanlar yumuşak ses tonuyla konuşuyorum onunla kucağıma alıp evi dolaşarak bayagı sakinleşiyor o şekilde benim kızım
Angel35 Demiralpinannesii atak olabilir diye düşünüyorum ben ama gazdan da uyumayabilir gaz için bişeyler kullanıyormusunuz biz damla kullanıyoruz kızıma çok iyi geldi bize ama her bebekte böyle etki etmiyor sanırım
Demiralpinannesii Angel35 aynı seylerı yaşıyoruz valla. Normalde uykuyu sever. Gündüz de düzenli uyurdu . Gece de 2 kez uyanırdı . Şimdi gündüz hiç uyumuyor . Gece de sureklı mız mızlanıyor saat bası uyanıyor dalamıyor bir türlü. 😔 huyu suyu değişti resmen. Damla hangisini kulanıyorsunuz?