hasretakkus arkadaşlar özel hastanede sipral taktirmak icin ek bi ücret aliyorlarmı muane ucreti haricinde ve test falan istiorlarmi ? bilgisi olan bilgilendirirmi lütfen
Musabomerveannesi hasretakkus ben kayseri Erciyeste sipral taktırdım hem muayene ücreti hemde sipral ücreti aldılar ama herhangi bir test falan yapmadılar 150 muayene 200 siprale verdim beş dakika sa taktı doktor
Ozlemrah hasretakkus canım 75 ilk girişte alıyorlar spiral takılmasında ayrı olarak 250 sigorta da var sordum doktoruma böyle dedi canm
Kbrsmh46 Musabomerveannesi bnde taktırmak istiyorum ama çok korkuyorum çok afedersiniz ama çok açıyor mu?
Musabomerveannesi hasretakkus à kusura bakmayın unuttum o kısmı eşim kendi işini yaptığı için sigortamiz yok olunca yarı yarıya oluyor sanırım ücret yanlış olmasın yine de
Musabomerveannesi Kbrsmh46 canım benim rahmim tersmis doktor biraz çekip öyle yerlestirecegiz dedi şunu demek istiyorum buna rağmen ben çok acı duymadım zaten iki uc dakika da bitti normali daha kısa ve acısız olur diye düşünüyorum
Musabomerveannesi Kbrsmh46 bende çok korkuyordum ama cok afedersiniz bir kere kaçak olunca hastaneye nasıl gittim nasıl yaptırdım bilemedim bile