Begnovil 10 gunluk kizim saat 11 den beri meme emiyor mememi bi türlü birKmadi besigine koyuyorum tekrar istiyor bu kadar emmesi normal mi
ecemine Begnovil belki de karın doyurmak değil sizi hissetmek, kokunuzu almak için istiyodur. Emzirme danışmanım öyle demişti orası onun sofrası isterse 5 dakika durur isterse 5 saat..
Buse0 Benimki 8 aylık suan 2 saati dolduracagız hala emiyor sürekli sağ sol tenini kokunu istiyor temas cok önemli sürekli emzir bıkmadan yorulmadan
Begnovil Buse0 gunde 1 2 defa mama da veriyorum acaba doymadigi icin mama istedigj icin mi boyle yapıyor uyumuyor bi türlü
Alpingo Begnovil bir kere daha mamasını ver istersen canım? Birde gazını cıkart bol bol..doyup doymadığınu gün içindeki çiş sayosından anlarsın 5-6 tane dolu çiş varsa dert etme
Buse0 Begnovil ben gün içinde sürekli emzirip gece mama veriyordum 1kez rahat uyuması için az vermeye calıs memeyi bırakmasın doktorumuz da bu sekilde söylemişti
Begnovil ecemine yutkunuyo ya iki meme de doluydu hepsini cekti bombos su an emzigi veriyorum deli gibi onu da cekiyor agzindan dusunce de ağlıyor
Begnovil 75kinalikuzu gazini cikarabiliyo rahatça aglamiyor da zsten memeden ayirip besigine koyuyorum emzikle emzik agzindan dustu mu miz mizlaniyo derin uykuya geçemiyor bi türlü
Begnovil Buse0 bende zorunda kalmafikca mama vermiyorum 5. Gun kontrole gittiğimizde sivi kaybi cok fazlaydj yatirdilar bi gün doktor o zamn dedi mama takviyesi yapabilirsin diye