annecik344 Hanımlar 3buçuk aylık oğlum var hiç meme emmedi sol göğsümde beze gibi yuvarlak sertlikler var ve ağrıyo nasıl geçirebilirim duşta masaj yapıyorum geçmiyor
Seden annecik344 ters emzir canim emiyorsa emmiyorsa sagma sureni arttir 15 20 dk sağ gelmezse yine doktora git
Aysan annecik344 bende aynı durumdayım hiç emmedi hep ateşlenip acile gidiyorum dpktor binlik antibiyotik verdi bide hastane tipi pompa kirala dedi o sökmezse şırıngayla çrkcekler 😔 ah bu yaramazlar emselrrdi bu hale düşmicektik
Ogulveannesi annecik344 sıcak SoğuK koMpKs uygula oda iyi geliyor ama ilerLeMişse hastane çekiyorlar yada anTibiyotik Tedavisi uyguluyorlar
Yenievliiiiii Bendede oldu ne denediysem gecmedi meğer apseye cevirmiş.yüksek atelten ve agrısından kaç kez hastanelik oldum şuan binlik antibiyotik kullanıyorum 20 haftadır.doktorum antibiyotikle Gecmezse Ufak bi operasyonla Alırım dedi.bugün kontrole gdcem yumurta kadar şişlik halen duruyo.inş sende bnmki gbi ilerlemeden iyileşşrsin.çünkü çok zor:/
Yenievliiiiii annecik344 Bendede ilk hafta agrı ve ates yoktu.o süt göğsümde kaldıkça iltihap oldu oda ates ve agrı yaptı
Aysenurgen Benim aynı meme 2 kere mastit oldu ilkinde sıcak kompleks ve sağmayla atlattım sandım tam geçti derken bi daha oluştu antibiyotik verdi doktor 10 gün kullandıktan sonra kurtuldum ama ne ağrıydı 🤢 hiç ihmal etmeyin ilk aşamadayken doktora gidin o ne derse yapın gittikçe kistleşiyor çünkü