ElifKrc Gaz damlası kullandınız mı nelerdi sab simlex kullanıp kabızlık yaşadınız mı günde kaç damla verdiniz kaç kere verdiniz
Sedenseyha ElifKrc merhaba canım ben 5 ay boyunca kullandım bebegim 5 aylık 7 gunluk gunde 4 er kez 12 damla olarak düzenli verdim işe de yatıyordu ama kolik olan gene sancısını çekiyor tabiki herhangi bir kabızlıkta yaşamadım . Doktorumuz bu şekilde kullandıgın surece gaz cıkarmasına yardımcı olur dedi oluyordu da ama kolikti işte çekiryorsun gene de
evlimutluedizli ElifKrc ben de biogaiayla birlikte kullandim. Doktor gunde 4defa sab simplex 1defa biogaia demisti ama ben sab simplexi sancisi oldugunu dusunmedigim zamanlar vermiyordum cunku dedigin gibi kabizlik yapiyordu. Hatta kullanmayi biraktiktan sonra da kabizlik bir sure devam etti.
Song Ben kullanmıstım cnö ssnırım isekızdı yanlış degılsem ama duzenlı kullanmak lazımmıs on gun ıcınde etkısını gostermeye baslıyormuş,ama şu son zmaanlarda yurt dısında satılan bi dsmls warmıs cok meshur
Seda19 Song Mommys bliss ben kullandım çok da aman aman bir etkisi olmadı diğerlerine göre bir tık iyi geldi ama tamamen çözmedi 🥸 gaz sorunu 3.aydan sonra düzelmeye başlıyor bizimki uc buçuk aylık bikac gündür kendisi pat pat attırmaya başladı damlasız 🤭 hareket etmeye başlayınca gazlar da çıkıyor kendiliğinden 😶
Gizemaktas Ben kullandım canım biogaia ile aşırı memnun kaldım benim bebeğimde aglamiyordu ama iki büklüm olup morariyordu bı,e çok iyi geldi çok şükür 3 ay sürdü sonra geçti 🤲