Asya12 Alisveris yapan oldumu aranizda bayanlar? Bolgesel zayiflama ten acma dis beyazlatma urunleri musteri memnuniyetleri iyi gorunuyor.urunleri deyeyen oldumu aranizta tavsiye edermisiniz .
Emir_karan Asya12 Selin ciğercininnn beyazlatıcııısııı çok güzel canm bn kullandım .fondetenini aldım yüz kremini aldım piling aldım memnunun rujları güneş kremleri pudrası .allığııı çok güzel tavsiye ederim
Asya12 Emir_karan kremlerini kullandinizmi bolgesel zayiflama kremi varmis .instegramda hesabi var magazada acmislar guvenebilirmiyim bilemedim .parasindan cok sagluksiz bisey olmasindan korkuyorum aslunda
Asya12 Eymeninannesi12 oncesi ve sonrasi paylasimlari var fakat bana cook fark ildugu icin mucizevi gelmedi bazi fotolarda filitre cok bariz bu sebeple gercek kullanicilardan duymak istedim.dogum kilolari her kad8ndaki gibi bendede biraz kaldi bel gobek kismi ozellikle .bolgesel zayiflama kremini denemek istemistim ama bilemedim de
Angel124 Ben üç sene önce gece gündüz kremini kullandım sonuç güzeldi ama düzenli kullanmak gerekiyor