Meryaku Okuduğunuz yada hikayesinden etkilendiğiniz kitaplar varsa paylaşır mısınız okuyacak yeni farklı kitaplar arıyorum fikirlerinize talibim 🙂
Gin Meryaku ne tür kitaplardan hoşlanırsınız? Serenad Algernon’a Çiçekler Martin Eden Yüzyıllık Yalnızlık ilk aklıma gelenler.
Burcukaganbozdg Laura Landon bataklık meleği kaç ay önce okudum aklıma her geldiğinde ne güzel kitaptı derim bide normalde hiç tarzım değil yaşanmış hikayeler ama instagramda bi kadın yaşanmış hikayelerin derlemelerini yapıp forumda paylaşıyordu bir Kürt sevdim diye bi başlık açtı binlerce kişi okumuş çok önerilmişti bende merak ettim okudum hiç bir kitapta öyle hıçkıra hıçkıra ağlamamıştım şimdi o hikayeyi kitap haline getirdi kalan bölümlerini kitaba ekledi çok etkileneceğinize eminim ben çok etkilenmiştim :)
1melekannesiii Meryaku kristin hannah ateşböceği yolu, gümüş gözyaşları, eğer inanırsan. Sarah jio Böğürtlen kışı, yeşil deniz kabuğu. Zülfü livaneli kardeşimin hikayesi ve tabiki SERENAD ❤️
AlmilaDoga Meryaku tarık tufan kaybolan 🤩 şuan okuyorum bitirmek için sabahlamayı göze alcam çünkü gidişatı merak etmekten uyuyamıyacağım😬😅 bitsin bari
VERA19 Meryaku 🌸Ahmet Ümit - Aşkımız Eski Bir Roman 🌸 Gülseren Buğdayıcıoğlu - Kral Kaybederse 🌸 Zülfü Livaneli - Serenad 🌸Sarah Jio - Tüm kitapları 🌸Ayşe Ayhan - Üç Yapraklı Yonca
gezentianne Meryaku Uçurtma Avcısı beni en cok etkileyen kitaplardan,elinden bırakamayacğız sonjnda da biraz ağlayacağınız bir kitap eger okumadıysanjz mtlaka bakın
Mom084 Meryaku kendine hoşgeldin Hayat kaubettigin yerden başlar Bana seni seviyorum deme sev 3unude yeni aldım şuan bana seni seviyorum deme sev kitabini okuyorum 🌺
Petitom Meryaku bir muhteşem güneş kesin oku uçurtma avcısı nar ağacı beyaz gemi toprak ana elveda Gülsarı
Mom084 Meryaku bende yeni başladım bu jitincede servet sayginoglu nün kitaplarina baslicam bunlardan öncede Songül Ünsal in kitaplarini okudum