Mubnaz Merhaba 45 günlük bebeğimin kakasının rengi 2gündür yeşile döndü.Neden olabileceğini bilen ya da bu durumu yaşayan var mı?
Hafsamina Mubnaz canim anne sütü aliyosa muhtemelen senin yediklerinden dolayı o renk olmuştur ateş kusma olmadığı sürece yeşil renk normaldir
Mubnaz Hafsamina evet anne sütüyle besleniyor da farklı hiçbir şey yemedim o yüzden tedirgin oluyorum.çok teşekkür ederim 😍
Dryalp Hafsamina mama yiyor benım kız cok az süt oluyor benım de yeşil mamadan olur mu acaba koyu yeşil
Hafsamina Mubnaz Benim kızımda da oluyodu doktorumuz normal diyodu yine istersen bı doktorunuza danış için rahat eder en azından 😊
Dryalp Mubnaz benım uzun süredir boyle önceden sarıydı öyle üşütme felan da diyenler var nasıl olur anlamıyorum cok dıkkat edıyoruz
Hafsamina Mubnaz bizde büyükler derki kulağı agridigi zamanda yeşil kaka yapar bebekler valla ne kadar doğru bu söz bilmiyorumda mama yaparmi bilgim yok canim
Mubnaz Dryalp ben de çözemedim ki gaz problemi bir türlü bitmiyor uyumuyor doğru düzgün bir de bu çıkınca tedirgin oldum