Busra9292 15 ay arayla 2 tane bebeğim var. Emziriyorum şu anda da, göğüslerim iyice boşaldı sarktı tek çözüm ameliyat mı? Doğal yollarla toparlama imkanım var mı?
Zerr Busra9292 Ben de 2 çocuk emzirdim. Memeyi bıraktı küçüğü 2 ay oldu, ben de nefret ediyorum halimden.. Şu an her akşam spora başladım göğüs egzersizi yapıyorum ve de şerbetçi otu aldım onu deneyeceğim.. bakalım ne olacak
anayimbenana93 Busra9292 Valla benim de acayip süt doluydu göğsüm hele doğum yaptım eve geldim 3 günde 90 oldular neredeyse dedim ki ( tecrübesizlik😁) yok ya bunlar sarkmaz oh taş gibi oldular sütüm bi kesildi emme Faslı bi bitti ilk sağ göğsüm istifa etti küçüldü 😅 sol biraz daha direndi ama yakın zamanda o da istifasını verdi . Şimdi ikiside başı eğik aşağı bakıyorlar mahçup mahçup 😅 o değil göğüs operasyonu da olmak istemiyorum . Sihirli değeneği bekliyorum bi sabah kalkıcam ve göğüslerim taş gibi olacak 😁
Emirinannesi123 Oğlum 18 aylık emziriyorum ve benimde sarkık ama göğüs toparlamak için tek çözüm ameliyat spor korse sütyen malesef çözüm değil:(
Pekmeziletahin Deforme olan birşey maalesef canım eskisi gibi olmuyor bende şuan 2. Çocuğum emzirmeyi bırakınca ameliyat düşünüyorum kendim için iyi hissetmek adına 😃
Busra9292 @Pekmeziletahin dolu dolu süt olan göğüsler hep böyle kalacak sanırdım 😂😂 ameliyat sonumuz belli 🤗
Pekmeziletahin Busra9292 yok kuzumnnn valla sonrası facia şahsen Benim öyle kararım kesin yaptıracam ben 😁
Busra9292 @Pekmeziletahin bugün gittim toparlayıcı sütyen aldım duruşu bile beni mutlu etti ama çözüm değil, ameliyatta ağlarım heralde mutluluktan 🤗😍
Pekmeziletahin Busra9292 aynen valla zor biraz ama olsun sonucu güzel oluyor arkadaşım yaptırmıştı ordan biliyorum 😁
Busra9292 @anayimbenana93 ya biz kadınların, annelerin hakkı gerçekten ödenmez, hep bir fedakarlık veriyoruz her yönden manevi maddi psikolojik fiziksel 😊
Yakamoz__00 Anne olunca genç kız vücudu gibi olmuyor maalesef. Karinda çatlaklar göğüslerde sarkma kilo alma vs oluyor illa ki..