JustGrace yani tuvalet eğitimi verirken her halde sinirlenmeyen sabrı sınanmayan çok az insan vardır diye düşünüyorum, sinirden dişlerimi sıkıp ağlıyordum artık tuvalet eğitimi zamanında ve ben ki sabır timsali bir insanımdır, ki sizin bir de bebiş var, ben eşim evdeyken birlikte verdik tuvalet eğitimini, çünkü bir kişi sadece çocuğu tuvalete götürmeye iyi geliyor evde hiç bişey yapamıyordum, çişini yaptığı yeri silmeye bile vakit kalmıyordu başka bir yere çiş yapıyordu ya da ıslak çamaşırları yıkama kurutma kısmı felaket, eşim onlara koştururken ben de kızımı 165899. Defa tuvalete koşturuyordum, bol bol konuşun oğlunuzla sözlü iletişim çok yararlı, kitaplar alın tuvalet eğitimiyle ilgili teonun kaka kitabı, pofi serisi, oyuncak ayısına çiş yaptırın, neden tuvalete yapmalıyız’ı anlamalı, ilk gün emin ol herkes pes etme seviyesine geliyordur bi kaç gün sonra yeniden yazarsın, baktın olmuyor dünyanın sonu değil oğluşundan da değerli değil kırmaya üzmeye değmez 1-2 ay sonra tekrar denersin❤️❤️❤️