Bernagktas Bebişlerinize pirinç unu veriyor musunuz? Kaç kaç aylıkken vermeye başladınız? Ben kararsızım önerilerinizi almak istedim☺
Ozgeruya Bernagktas ben veriyorum sabah aksam icine pekmez kuru meyve zeytin ezmesi koyuyorum sabahlari aksamida pekmezle veriyorum 7 aydan sonra basladim vermeye
Dn123 Bernagktas 7 8 aylikken bir ah falan muhallebilerine kattım 18 aylik hic vermiyorum artık. Neye atılıyor ki bu pirinc unu falan daha lezzetli sağlıklı tatli keşfettim o yuzden artik vermiyorum
3children1mom Bernagktas Pirinç ununun hic bir faydası yok. Onun yerine sebze, meyve, yogurt, yumurta, peynir pekmez, yulaf, irmik v.s v.s gibi verilecek çok şey var ☺️
Mu-Mi Aydenizerdogmus forumda bugün bi sıkıntı var aynı posttan 2-3 tane açılıyor sabah bir yorum yaptım 4-5 tane oldu🤷🏻♀️
Bernagktas Aydenizerdogmus yeni sayılırım ben buralarda ve pek girmiyorum o yüzden fikir almak istedim sadece olamaz mı? 🤔
Gamze13 Bende veriyorum içine biraz ceviz bebe bisküvi şimdi biraz da pekmez gece uyumadan önceki yediriyorum