Gamze43 Prensprensesannesii boğazı tutmak her yolu denedim yok yarın ciddi anlamda baslıyorum artık gına geldi zayıflayan fit insanı görmekten benim neyim eksik onlardan😆
1lina1anne Prensprensesannesii youtube de leslie var onunla verirsiniz 12 kilo verdim ben bebegim 1 yasinda
Prensprensesannesii Gamze43 ben bogazı tutuyorum 2 ögün yiyorum sabah 9 da kahvaltı akşam 6 da yemek sonrasında bişy yemiyorum günlükte 3 litre su içiyorum 1 litrede limon tarçınlı su içiyorum ama daha etkili sini arıyorum🤷♀️🤷♀️
Gamze43 Prensprensesannesii valla bnm tanıdığım Bi abi var yoğurtta acı kırmızı pul biber katıp yiyormuş yatmadan önce baya 9 aylık hamile gibi göbeği vardı gitmiş bişey kalmamış dene istiyorsan sende Bn acı sevmiyorum ondan denemedim hiç benim eşimde acı yiyor devamlı 8 senedir kilosu hep aynı
Prensprensesannesii 1lina1anne Leslie yi biliyorum arkadaşımda yapıyo ama benim alanım yok bide 2 aile yaşıyoruz kayınvalidemgille o yüzden rahat olamıyorum
1lina1anne Prensprensesannesii yatak odan yokmu canim bebeginle ordada yapabilirsin ama tabi yoksa evet zorr alanin olmali
Mom44454 Prensprensesannesii canım bir yerde yanlış yapıyorsun o zaman ben sarece vir dilim ekmek sıfır şeker sıfır hamurişi bol sebze bakliyat yemeği ile baya kilo verdim 2 ayda hemde