Cikolata Selam kızlar . Uzun zamandır yatırım amaçlı girmek istiyordum ama eşimi bir türlü ikna edememiştim. Tam düşüşlerde şükür kendisi söyledi girelim piyasaya diye. Var mı aranızda piyasayla ilgilenen. Şuan çok inişli çıkışlı . Sizlerde durumlar ne ?
Adnsare_p Cikolata Kripto paraları şu zamanda güvenli bulamadık hisselerdeyiz eşim yanaşmadı pek bende hisse alıyordum şimdi beraber yapıyoruz
Cikolata Adnsare_p hisse olayını bilmiyorum ama şuan paramı nakitte bekletiyorum . Açıkçası benim için düşüşler fırsat alımı olcak . Bakalım inişli çıkışlı bu aralar. Abim 7 senedir felan bu işin içinde. İlk başlarda çok söyledi senelerce pek cazip gelmedi ama kısmet bugünlereymiş
Hunili Ciddi bir düşüş daha bekleniyor gibi temkinli yaklaşmak lazım, panik satış yapmamak lazım, gerekirse zararına satmadan pes etmeden beklenmeli
Zeynepbadeaydmr Zaten diplerde şu an tam alım zamanı ama bence tam araştırmadan girmeyin. Yani btc doge gibi coinlere yatırım yapın. Trx gibi yeni coinler çok dengesiz
Cikolata Zeynepbadeaydmr trx e eşim yatırım yapalım diyor ama ben onu düşünmedim, pek emin değilim o coin hakkında .